Samsung обяви нов бюджетен телефон с основни функции


 Цената на един смартфон Pocket Galaxy ще бъде само 139 евро.

 

В съответствие с експертното мнение от миналата година , че "2012 ще бъдат годината на евтини смартфони", един от водещите корейски производители на мобилнати технологии, Samsung въведе един нов модел телефон. Samsung Galaxy Pocket има само на най-основните функции и спецификации, но неговата стойност ще бъде само за 139 евро.

Работата ще бъде в новата операционна система Android 2.3. Модела ще се основава на мобилен процесор с тактова честота от 832 MHz. Смартфонът ще получите с 3 GB вградена памет и поддръжка на микрокарти с памет до 32GB.  Оборудван е с 2,8-инчов сензорен дисплей с резолюция от 240x320 пиксела и вградена 2-мегапикселова камера. Функционалността на новите продукти, наред с други неща, ще осигури интегрирана GPS приемник, вграден в безжичния интерфейс Bluetooth 3.0 и Wi-Fi, стандартен 3,5 мм аудио жак и FM-радио. Ефективността на телефона ще осигури литиево-йонна батерия 1200 ма.

Samsung Galaxy Pocket все още е представен само в Холандия. Знае се съшто така, че до края на месеца, се очакват да започнат продажбите в Италия, след което новият продукт ще бъде пуснат в Европа , Латинска Америка, Близкия Изток, Азия и Китай.

 

Източник: freemarket.kiev.ua Коментари за Samsung обяви нов бюджетен телефон с основни функции

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм