Телефони Nokia онлайн магазин

49 лв.
39 лв.

с ДДС

33 лв. без ДДС

59 лв.

с ДДС

49 лв. без ДДС

69 лв.

с ДДС

58 лв. без ДДС

99 лв.

с ДДС

83 лв. без ДДС

249 лв.

с ДДС

208 лв. без ДДС

379 лв.

с ДДС

316 лв. без ДДС


Мобилни телефони Nokia

 Онлайн магазин за мобилни апарати SmartPhones.bg  Ви предлага богат избор на различни модели и марки телефони. На страниците на нашия виртуален магазин ще откриете и много предложения от световния гигант  Nokia. Марката всяка година лансира различни нови модели на пазара, като вгражда в тях само най-новите технологии, за да можете да уловите момента и да го съживите.

Телефоните и смартфоните Nokia днес са известни в целия свят с отличните си технологични продукции и надеждни устройства за мобилни комуникации. Голяма част от потребители са ползвали дълги години продуктите на този бранд и до днес не искат да изневеряват на тази компания. Апаратите на Nokia наистина съответстват на техния слогат „Connecting people”. Закупувайки техните телефони, Вие никога няма да сгрешите за избора си, а ще се наслаждавате на новата си покупка дълго време. На страниците на SmartPhones.bg е представен огромен асортимент от мобилни телефони Nokia с различни ценови категории и технически характеристики. Вече е лесно като детска игра да намерите вашето ново бижу, а именно сред уникалните ни предложения на много апетитни цени.

Характерно за тази световна компания е, че тя периодически лансира на пазара продукти в различни ценови категории, за да може да доминира на пазара. Каталогът на Nokia може да зарадва всеки клиент, защото сред него ще намерите по нещичко за всеки. Апаратите имат прекрасна функционалност, а цените са повече от атрактивни, като така Nokia се превръща в един от лидерите днес.

Усетете силата на модерните технологии във вашата ръка, закупувайки телефони Nokiaот SmartPhones.bg. Всичко, от което се нуждаете е вече на една ръка разстояние и само с един клик ще можете да се сдобиете с един истински технологичен шедьовър.Цена
49 лв.
379 лв.
Големина на дисплея
1.77 инча
6.39 инча
Гаранция
24 месеца
24 месеца
Вградена памет
0 GB
64 GB
Основна камера
0 MP
48 MP
Батерия
800 mAh
4000 mAh
Модел от
2017 година
2020 година


Операционна система

Windows Phone OS

Android OS

Simbian OS

iOS

BlackBarry OS

Windows Mobile OS

Bada OS

Nokia Belle OS

MeeGo OS

Няма

Тип на дисплея

Капацитивен

Резистивен

Amoled

TFT

IPS

Две SIM карти

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм