Телефони Sonim онлайн магазин

с ДДС

0 лв. без ДДС

с ДДС

0 лв. без ДДС

с ДДС

0 лв. без ДДС

с ДДС

0 лв. без ДДС


В момента наличностите на продуктите от марката Sonim са изчерпани!!!

 

Телефони и смартфони Sonim

Sonim –известна компания, която се занимава с производството на мобилни телефони, които се отличават с много високи характеристики, като например удароустойчиви, водонепроницаемост и други. Така те не се „боят” от най-екстремалните условия. Именно това са главните предимства на апаратите Sonim от останалите телефони. Въпреки, че те са снабдени с много малко мултимедийни възможности, те се ползват с много добър интерес на пазара.

Телефони Sonim – надежден и сигурен. Той не се бои от никакви условия, дори най-екстремални, като така е перфектен избор за любителите на различните опасни занятия или просто хората, за които активния начин на живот е глътка чист въздух, без който те не могат. Може би се питате как можете да се сдобиете с тези уникални устройства? Отговорът е лесен, а именно като заложите на удобните онлайн магазини. Винаги избирайте само сигурните виртуални витрини, за да можете да сте сигурни в качеството на закупените стоки. Ако искате да сте сигурни в електронния магазин, значи можете да потърсите отзиви в Интернет.

Новите модели на марката много приличат визуално на старите, а за характеристиките дори и няма да говорим. Както се казва, дори и орехи можете да чупите с телефоните Sonim, а защо не и да забивате гвоздей в стената. Буквално всичко, което си помислите можете да направите с тези апарати. Тези телефони дори не се боят от най-суровите условия. Едни уникални модели са телефоните Sonim XP 3.20 Land Rover S1 и 1300 Core. Те са наречени от специалистите истински танкове. Както споменахме, те са идеален избор за хората, които обичат редовно да си ходят на природа и да се занимават активно със спорт. При разработката на тези модели, техните създатели са си поставили целта пред себе си да създадат наистина издръжлив телефон, който може да преживее и в най-суровите условия.

Именно характеристиките, които Ви описахме привличат хората. В съвременния живот ежедневието ни е забързано и именно това са предпоставките, които спомогнаха да се родят шедьоврите на марката Sonim. Ако обичате риболова, значи знаете, че в такива условия можете да развалите вашите апарати за комуникация, но имате и верен приятел, който ще издържи дори, ако си вземе „ванна” в реката. Той издържа на температурен диапазон от минус двайсет до плюс петдесет и пет градуса. Друго предимство на мобилните апарати Sonim , че те могат да издържат до 15 часа в режим на активни разговори и 1000 часа в режим на очакване. С тяхна помощ няма да пропуснете нито един важен разговор, без значение, колко е шумно около Вас.

Ако изберете телефоните Sonim, никога няма да съжалявате и да изневерите на тази марка. Мобилните телефони на компанията са идеално решение за хората, които са любители на активния начин на живот, но и държат заедно с това да поддържат отлична комуникация с близките си хора.Цена
0 лв.
0 лв.
Големина на дисплея
2 инча
4 инча
Гаранция
24 месеца
36 месеца
Вградена памет
0.06 GB
16 GB
Основна камера
2 MP
8 MP
Батерия
1750 mAh
4800 mAh
Модел от
2011 година
2014 година


Операционна система

Windows Phone OS

Android OS

Simbian OS

iOS

BlackBarry OS

Windows Mobile OS

Bada OS

Nokia Belle OS

MeeGo OS

Няма

Тип на дисплея

Капацитивен

Резистивен

Amoled

TFT

IPS

Две SIM карти

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм