Как изглежда Xiaomi Mi Mix Alpha


 Китайският производител Xiaomi представиха първия смартфон с дисплей, който покрива почти изцяло смартфона. От Xiaomi твърдят, че това на практика е 180% съотношение на екрана към корпуса (screen-to-body ratio). Защо процентите са над 100, когато максималните проценти на покритие на дисплея са 100% за лицевата страна. Предвид, че дисплеят покрива и страничните рамки и по-голямата част от гърба, Xiaomi вероятно са посмятали малко и им се е получило 180% но истината, е че този смартфон изглежда впечатляващо. Можете да видите и видео на самият смартфон.

 

 

 

 

 Дизайнерите на Mi Mix Alpha ни представят един модерен, предизвикателен и отличаващ се от всички останали смартфони на пазара, като можем да си признаем, че напоследък няма големи разлики във външия вид на устройствата. Страничните рамки, които също са част от дисплея, са дебели 2.15мм и както може да се види на клипа, който представя новия смартфон ще могат да показват различно съдържание (време, индикатори за състояние на батерията, известия и други).

 

 

 Предния панел на телефона е  изцяло заета от дисплея, а на гърба на устройството, освен дисплея има участък без дисплей, на който се намират камерите и антените. В предвид на това, че смартфона няма селфи камера, ще трябва да обърнете смартфона с гърба напред, да се виждате в задния дисплея и да правите селфи с основните камери, а когато е в това положение, лицевата страна на дисплея няма да е активна.

 

 

 

 Xiaomi Mi Mix Alpha ще работи със Snapdragon 855+ чипсет от Qualcomm, ще има 12GB RAM, 512GB вградена памет и поддръжка на 5G мрежи, а също така ще бъде и първият смартфон със 108MPx основна камера, която ще може да прави снимки с 12 032 х 9024 пиксела резолюция. Тук става въпрос за огромно количество детайли, но вярваме, че по подразбиране камерата ще обединява четири пиксела в един и реално ще прави 26MPx кадри. От Xiaomi казват, че Mi Mix Alpha е концептуален модем, но те така казаха и за оригиналния Mi Mix смартфон преди няколко години. Очаква се новия смартфон -  Mi Mix Alpha да  се появи на пазара през месец декември 2019, като цената от 2800 щатски долара е доста впечатляваща.

 

 

 

 Коментари за Как изглежда Xiaomi Mi Mix Alpha

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм