Необходим ли са ни смартфони с 6GB RAM памет?


 

 Мощните процесори и достатъчно голямо количество RAM памет са два от основните показателя, на които потребителите обръщат сериозно внимание при покупката на нов смартфон. От една страна по този начин те си гарантират бърза работа в ежедневието или в службата, а от друга се възползват от шанса да съхраняват в телефона си големи количества данни от различен характер. В тази връзка възниква въпросът какво ще се случи, ако пазарът започне да ни предлага телефони с 6GB RAM памет. Имаме ли в действителност нужда от подобни устройства и ще направят ли те ежедневието ни още по-интересно? RAM паметта е несъмнено един от ключовите и основни компоненти, които осигуряват безпроблемната работа и стабилността на джаджите.

 Една от водещите компании за смартфони наскоро излезе с официално съобщение, че е започнала разработката на първите по рода си умни телефони, базирани на специална технология в размер на 20 нанометра. Както може би се досещате, компанията е Samsung, а модела е Samsung Galaxy S7. Те ще ни позволяват да използваме 6GB, но появата на такъв продукт е несъмнено нож с две остриета. На първо място веднага трябва да се отбележи, че неизползваната памет означава загуба на ценни ресурси. Независимо от това колко RAM се използва от хората, така или иначе техният смартфон има нужда от едно и също количество енергия. На този етап няма как да не се посочат и значителните подобрения в хардуера и софтуера. Ето защо няма да е пресилено да се каже, че телефони с 6GB RAM не са ни толкова полезни.Коментари за Необходим ли са ни смартфони с 6GB RAM памет?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм