LG V10 ще разполага с допълнителен екран


 

 До края на годината се очаква новият смартфон на компанията LG да излезе официално на пазара, а вече не са тайна и съществените му технически характеристики. Метален корпус е първото нещо, което характеризира джаджата. За да ни я представят както подобава, специалистите на компанията ще организират специално за целта събитие. По програма то трябва да се проведе на 10-ти октомври, като до настъпването на тази дата остава малко повече от един месец. В долния десен ъгъл на гърба на устройството ще бъде поставено отличителното лого на компанията, която явно има намерение отново да покаже активност на пазара и да продължи да се бори за запазване на водещите си позиции в нишата за телефони. В последните години конкуренцията там става ожесточена.

 

LG-G4-Pro-V10

 

Джаджата ще ни зарадва с наличието на втори дисплей, което се оказва и най-голямата атракция за потребителите. Спомагателният панел се намира непосредствено над основния такъв и под решетката на вградения високоговорител. Също така панелът се пада и от лявата страна на предната камера. И въпреки че именно това е основният отличителен белег на джаджата – вторият екран – компанията ще ни предложи още изненади. Според вече появилите се в електронните издания слухове, основният дисплей ще е в размер на 5.7 инча. Не на последно по важност място процесорът за захранване ще е с шест на брой ядра. В това отношение той няма да се различава от този на предшественика, който също като новия беше шестядрен. Така или иначе не остана много време до премиерата.

 

Смартфон LG V10Коментари за LG V10 ще разполага с допълнителен екран

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм