Интерестната джаджа - Coolest clock разполага с вграден проектор


 

 Coolest clock е едно от най-иновативните и интересни устройства в наши дни, за което по всяка вероятност много хора са си мислили, че никога няма да им се наложи да го използват в своето ежедневие. По своята същност това то представлява дисплей, който без абсолютно никакви проблеми може да се поставя на стената или други повърхности в дома и офиса, като по този начин става възможно проектирането на различен вид информация, например прогнозата за времето. Също така проекторът дава чудесна възможност за показването на снимки, ето защо джаджата е ефикасен заместител на редица проектори, които са големи и заемат много място. Една от най-добрите характеристики на джаджата е фактът, че се контролира само с няколко натискания на бутоните на смартфона.

 

Интерестната джаджа - Coolest clock разполага с вграден проектор

 

Невероятният продукт е в състояние не само да показва на огромния брой потребители прогнозата за времето и точния час. Също така благодарение на него те могат да се информират за нотификациите, които всеки един от нас постоянно получава в профилите в социалните мрежи. Разнообразните теми и начини на персонализация също са предвидени за всички онези потребители, които спрат избора си върху това невероятно технологично чудо. Въпросните персонализации, също като показването на снимките, се извършват директно от смартфоните. Сега ни предстои да видим дали очакванията на специалистите, които са се заели с разработването на продукта, ще се оправдаят в пълна степен. Ако това наистина стане, много скоро ще бъдем свидетели на еволюционна стъпка в сферата на технологиите.

 Коментари за Интерестната джаджа - Coolest clock разполага с вграден проектор

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм