Apple предлага решение на огъването на своите iPhone смартфони


 

 Макар че през септември миналата година компанията успя да реализира премиерата на две изключително добри устройства, наскоро след това нейните специалисти се сблъскаха с изключително сериозен проблем. Голяма част от потребителите, които си закупиха устройствата, непосредствено започнаха да качват видео клипове в интернет и на тях ясно се забелязваше колко лесно се огъват новите смартфони. Така докато ги носят в джобовете си, телефоните на хората биха могли лесно да се деформират, а това от своя страна даде повод и на други водещи компании да пуснат шеги по адрес на компанията на Стив Джобс. Моделите се отличават с тънки размери, Unibody дизайн и разполагат с корпуси, които са изградени от 6000 Series алуминиеви материали, които са допълнени от неръждаема стомана и титан.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-apple

 

 От компанията обаче не останаха длъжни на пуснатите шеги и провокации по техен адрес и веднага отговориха на всички недоволни хора. Според техни източници, огъването се наблюдава при значително малък брой смартфони от двата модела, ето защо не би следвало никой да има притеснения по повод издържливостта и надеждността на устройствата. И въпреки уверенията, че огъванията няма да се отразят фатално, от гиганта вече обмислят как да предотвратят повторен гаф. В тази връзка при разработването на следващите смартфони от висок клас ще бъдат използвани различни материали – така поне твърдят официалните данни. Сега ни предстои да видим дали в действителност проблемът с огъването ще бъде решен или пък той е доста по-сериозен, отколкото се предполага.

 

Смартфони iPhoneКоментари за Apple предлага решение на огъването на своите iPhone смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм