Кои смартфони на пазара в момента, които имат най-добрите дисплеи


 

Galaxy S6 и S6 Edge бяха смартфоните, които компанията сама определи за най-добрите си и качествени продукти за тази година. Доста подобрения личат и в двете устройства, но въпреки това по-наблюдателните сред специалисти и анализатори побързаха да охладят страстите, като посочиха и някои слабости. Също така по думите на тези хора твърдението на компанията, че и двата смартфона са по-добри в сравнение с всички останали, е меко казано пресилено. Ето защо в тази връзка бяха тествани двата дисплея на телефоните, за да се види дали в действителност те са толкова качествени, колкото претендират. Специалистите направиха заключение, според което Samsung Galaxy S6 и фаблета Galaxy Note 4 са най-добрите модели на пазара, които имат OLED панели.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsung

 

Трудно е обаче за експертите да преценят кой от двата гарантира повече качество и надеждност по време на работа с него. Така тестовете до голяма степен доказват, че устройствата са в действителност много качествени. Дори iPhone 6 и iPhone 6 Plus, които са преки конкуренти на двата продукта, по нищо не могат да се мерят с тях що се отнася до възможностите на дисплея. В сравнение с моделите на компанията на Стив Джобс, устройствата на корейския гигант показват до четири пъти повече пиксели, което в действителност е един впечатляващ показател. По този начин има огромна вероятност и двата смартфона да се превърнат не само в най-атрактивните на пазара, но така също и в най-добрите продукти, произведени до момента от гигантската корпорация.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за Кои смартфони на пазара в момента, които имат най-добрите дисплеи

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм