Смарт часовниците, които ще може да си купим през 2015-та година


 

 След като на пазара от известно време насам се предлагат смарт часовници, последните направиха решителна крачка към своето развитие. През 70-те години например най-предпочитани са онези часовници, които разполагат с калкулатор. Днес те са нещо повече от джаджи, с които можем да извършваме елементарните математически операции. В тази връзка потребителите могат да избират от няколко много атрактивни модела, които са на разположение на пазара през тази година. На първо място е часовникът на компанията на Стив Джобс, който като всички останали нейни продукти се отличава със съвършен и много елегантен дизайн. Активирането на дисплея се извършва с едно движение на ръката, а по отношение на каишките за продукта, от компанията ни предлагат цели шест опции.

 

http://pczone.bg/chasovnici

 

ZenWatch 2 ще се откроява с изключително издръжлива батерия – до 7 дни. Asus несъмнено положи много усилия, за да ни предложи нещо интересно, атрактивно и едновременно с това качествено. Несъмнено продължителният живот на батерията е важен фактор за качествената и безпроблемна работа на всяко едно от разнообразните мобилни устройства. LG бяха една от първите компании, която прояви интерес към новото поколение смарт часовници и вече представи атрактивните модели G Watch. И те като по-горните две предложения се характеризират с много предимства, което ги прави отличен избор за потребителите. Watch Urbane ще има 1,3-инчов P-OLED дисплей с резолюция 320 х 320 пиксела, 1.2GHz Snapdragon 400 процесор, 512MB оперативна памет и 4GB вътрешна памет. Така смарт часовниците през тази година със сигурност ще бъдат много качествени и надеждни.

 

http://pczone.bg/chasovnici

 

 Коментари за Смарт часовниците, които ще може да си купим през 2015-та година

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм