Google Talk няма да се поддържа от 23 февруари


 

 Google представиха своята услуга Talk преди цели десет години и за този дълъг период от време тя несъмнено успя да спечели сърцата на милиони потребители по целия свят. Тази услуга беше един от най-интересните начини за хората да установяват връзка със своите приятели. Всяко нещо обаче си има край и услугата не прави изключение от тази отдавна съществуваща във времето тенденция. Майур Камат, който е мениджърът на услугата, лично обяви решението на компанията да прекрати поддръжката. Основната причина, която е подтикнала хората около Камат да стигнат до това решение, е настъпването на съществени промени в сферата на комуникациите през последните няколко години. Предвид иновациите и новостите, услугата просто не може да се мери повече със своите конкуренти.

 За в бъдеще софтуерните инженери на Google ще насочат изцяло вниманието си към подобряването на възможностите на друга услуга, която всеки ден свързва милиони хора по цял свят и ни предоставя бърз и удобен начин да изпращаме съобщения и да провеждаме гласови разговори с всичките си контакти. Важна за отбелязване е подробността, свързана с точната дата, на която ще бъде сложен край на поддръжката на популярната отпреди десет години услуга. Тя е 23 февруари, ето защо ни остава по-малко от седмица, след което тя завинаги ще слезе от сцената на комуникациите. Чрез плъгини и приложения на трети страни услугата все още ще е достъпна за всички онези потребители, които са свикнали да работят с нея и все още не искат да изменят на установените си принципи.

 

http://smartphones.bg/prilojeniyaКоментари за Google Talk няма да се поддържа от 23 февруари

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм