Windows 8.1 GDR2 – какви са подобренията в него


 

 Windows 8.1 GDR2 е едно от най-обсъжданите неща от много потребители, които притежават смартфони или пък съвсем скоро възнамеряват да се сдобият с такъв. Microsoft като много други компании също имат намерението да вземат участие в технологичното изложение MWC 2015, чийто официален старт ще бъде даден на 2 март в испанския град Барселона. Макар че на този етап все още липсва информация дали от гиганта ще ни представят нови хардуерни продукти, сигурно е, че презентация все пак ще има. Тя ще касае Windows 8.1 GDR2, което е пряко свързано с произвежданите от много други компании смартфони. Този ъпдейт по всяка вероятност ще предизвика нова еволюция във функциите на телефоните и ще ги направи още по-полезни за потребителите.

 

 

 Благодарение на появилите се в електронните издания данни можем да научим повече за предстоящите подобрения в новия продукт на компанията. Най-интересната и атрактивна новост определено е свързана с възможността за потребителите да провеждат гласови обаждания през мрежите от типа LTE. Новият Windows Phone 8.1 GDR2 ъпдейт също така ще предложи и допълнителна опция за създаване и конфигуриране на VPN мрежи. Това са само малка част от подобренията, които ни очакват, но компанията далеч няма да се задоволи единствено с тези подобрения. Пак от публикуваните в мрежата данни стана ясно, че потребителите ще разполагат с две допълнителни опции за персонализация на интерактивните икони в началното меню. Актуализацията също така ще включва и поддръжката на езици. По всичко изглежда, че от компанията се стремят да привлекат колкото се може повече потребители.

 

http://smartphones.bg/smartphone-MicrosoftКоментари за Windows 8.1 GDR2 – какви са подобренията в него

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм