Нов смартфон от Motorola с QWERTY-клавиатура


 

 

 Американската компания Motorola представи нов модел смартфон от серията Motorola Defy. Апарата ще излезе на пазара под наименованието Motorola Defy Pro, и както и другите модели от тази серия ще е ударо, прахо и влаго устойчив, като ще има и специално покритие против надраскване. Разликата между Motorola Defy Pro и другите представители от същата серия на компанията е в QWERTY-клавиатурата, с която е оборудван модела, разположена на лицевата страна на смартфона под екрана.

 

 

 

motorola-defy-pro

 


 

 Характеристиките на Motorola Defy Pro не са оповестени официално, но все пак се знаят най-основните. Екрана е сензорен 2,7 инчов, покрит с закалено стъкло Corning Gorilla Glass, безжична връзка чрез Wi-Fi и Bluetooth, както и MicroUSB. Камерата е 5 мегапикселова със светкавица и автофокус, а операционна система е Android. Ето и таблица за характеристиките, които са обявени:

 

 

motorola-defy-pro-spec

 


 

Друга интересна особеност на Motorola Defy Pro са полезните икони, които ще дават информация за времето, информация за туристически пътеки, интересни места за посещение, хронометър и приложение за изчисляване на изразходваните калории.


 

Пускането на пазара на Motorola Defy Pro е планувано за 15 юли тази година в Бразилия.

 

 

GSM НовиниВидео

Коментари за Нов смартфон от Motorola с QWERTY-клавиатура

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм