Как да почистим лесно смартфоните си


 

Устройствата със сензорни дисплеи в наши дни са много – например лаптопи, смартфони и много други. Всички те обаче се замърсяват в резултат на прекомерната им употреба, а това може да нанесе сериозни увреждания и да доведе до одраскване на повърхностите. Ето защо за всички потребители е добре да се запознаят с начини, по които техните смартфони и други устройства могат лесно да се почистят. Auto Mee е една от джаджите, които позволяват атрактивното почистване на мобилните устройства.

 

auto-mee

 

Тя е разработена от японска компания и в наши дни е изключително популярна. Калъфат на Айфон с вградено почистващо устройство е втората опция, до която могат да прибегнат потребителите със смартфони. По този начин практически не се налага пръстовите отпечатъци по екрана да се почистват с дрехите. Mist Cleaner е поредното предложение за почистване на устройствата и то като предишните две е изгодно решение. Принципа, на който действа, е пускането на нежна мъгла.

 

 

 За да се задейства, е достатъчно просто да се натисне съответният бутон и така се почистват всички оставени от ръцете ни пръстови отпечатъци. Мръсотията по сензорните дисплеи е проблем, с който наистина трябва да се справяме всеки ден и тези джаджи определено ни помагат много в това отношение. Четвъртата джаджа е също много интересна, тъй като действа в комбинация 2 в 1. С нея се почиства не само екрана на смартфона, но също така и тя се използва като краче за подпиране. Често смартфоните стоят на масата и по други повърхности.

http://pczone.bg/telefoniКоментари за Как да почистим лесно смартфоните си

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм