Новия смартфон LG Flex 2 се очаква скоро на пазара.


 

 Вече потребителите са известени, че от LG възнамеряват да представят своя нов продукт. За първи път компанията предлага смартфон, чийто дисплей ще има извита форма. Докато обаче все още очакваме с нетърпение датата на предстоящата премиера, в нета вече се появиха информации за продукта. Те ни представят отделни детайли на устройството, благодарение на които потребителите могат по-ясно да добият представа за неговите характеристики. Покритието в задната част на новото устройство ще се възстановява значително по-бързо в сравнение с предшественика на смартфона. Размерите на смартфона са намалени до 5.5 инча, като той поддържа максимално добра разделителна способност, която ще бъде 1080 x 1920 пиксела. Друг любопитен факт е свързан със защитното стъкло, оборудван новия продукта на гиганта, което ще е новото Gorilla Glass 3 . Новия смартфон на LG ще има две разновидности по отношение на паметта, а именно единия ще има 16 GB вградена и 2 GB RAM, а другия модел ще има 32 GB вградена и 3 GB RAM.

 

LG Flex 2

 

 Мощен процесор се грижи за захранването на смартфона и работи на базова честота от 2 гигахерца. По този показател продуктът ще стане един от първите, възползвал се максимално от възможностите на 64-битовата архитектура на Куалком. 13-мегапикселова камера е разположена в задната част на устройството, така че правенето на снимките и видео клипове с перфектно качество е гарантирано. Отличната стабилизация на изображенията и лазарният автофокус са двете неща, които я отличават в пълна степен от тази на предшественика на устройството. До края на този месец се очаква да стартират официално продажбите му на пазара. Ето защо със сигурност дотогава ще разберем и повече детайли, от които потребителите със сигурност се интересуват преди покупката на мобилно устройство.Коментари за Новия смартфон LG Flex 2 се очаква скоро на пазара.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм