HTC няма да продават евтини смартфони


 

 

„Ние искаме да използваме най-добрите материали, за да можем да създадем най-добрите продукти и те да са максимално добри. Много клиенти оценяват това“

 

 Това заяви главният изпълнителен директор на   HTC   Питър Чоу в интервю за Wall Street Journal. Той каза още, че компанията ще се фокусира в производството на мобилни устройства от висок клас.

 

Наскоро   HTC   пусна на пазара смартфони с Android, които се доближават до ниския ценови клас телефони - Desire C и One V, но както се оказва „ръководството на HTC не искат да съсипват имиджа на марката и затова няма да продават евтино, и по ниския си клас смартфони“.

 

 

 

HTC Peter Chou

 

 

 

Разбира се Питър Чоу има предвид много евтините китайски телефони, които с едни и същи характеристики и на едни и същи пазари се предлагат двойно по-евтино, и както той казва – за тези пари ние не можем да предложим качествен продукт. Равносметката е такава, че най-ниската цена за смартфон от HTC ще е тази на HTC Desire C, а за най-високата само можем да гадаем. Поне можем да се надяваме, че когато купуваме мобилните устройства на тази марка, ще получаваме нещо качествено.

 

GSM Новини

От: Wall Street JournalКоментари за HTC няма да продават евтини смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм