Иновативна технология за зареждане на мобилни устрйства от Winstream


 

 

Нова технология за споделянето на заряда на батериите между две преносими устройства представи тайванската компания Winstream. Предаването на енергията става по нова безжична технология, чрез миниатюрен чип с големината на контактна леща. Производствените разходи ще са около 4 USD и ще може без затруднение да се интегрира във вече произведените таблети, лаптопи и смартфони.

 

 

 За да се започне зареждането на празната батерия на мобилното устройства е достатъчно, то да се приближи до устройството – донор и да се активира зареждането. Максимална ефективност, според производителя, ще има когато трябва да се зареди батерията с по-малък капацитет от тази с по-голям.

 

new_tech_Winstream1

 

 

 Търговският директор на Winstream е споделил, че в момента се преговаря за вграждането на устройството от повечето известни производители на смартфони и други мобилни устройства. Дали иновативната технология ще започне да се вгражда масово е все още неизвестно.

 

 

 

 

GSM НовиниКоментари за Иновативна технология за зареждане на мобилни устрйства от Winstream

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм