Четириядрен смартфон Xperia E3 на Сони е на пазара


 

 Един от най-добрите производители на смартфони в световен мащаб – Сони, отново ще зарадва почитателите с уникален смартфон. Бюджетните смартфони стават все по-популярни сред масовите потребители. Те са предпочитани от подрастващите, хора които за първи път се сблъскват със мобилно смарт устройство или за такива, които не държат на чудовищен хардуер. Изследванията показват, че последните използват най-често смартфона си за разговори, сърфиране в интернет и запълване на свободното време в социалните мрежи. Sony Xperia E3 е от типа смартфони, който в най-значителна степен е предназначен за тези хора. Още дизайнът му ни прави силно и добро впечатление. Независимо, че струва около 400лв, модела може да се похвали с доста ефектен и приятен за окото корпус. Не можем да не отбележим, че периферията тук е алуминиева.


 

 Сигурно голяма част от потребителите са се ориентирали за диагоналът на дисплея на Sony Xperia E3 по неговите габарити, а за тези които не са – пред нас имаме 4.5” IPS матрица с резолюция 854 х 480 пиксела. Абсолютно базов дисплей, от който не можем да очакваме чудеса, но без проблем ще покрие основните потребителски нужди. Телефонът разполага с две камери, като предната от тях е VGA. Тоест просто ще отчетем, че е налична. Основната задно разположена вече снима с по-добро качество. Тя е 5 MP с максимална резолюция 2592 х 1944 пиксела и има вградена LED светкавица. Макар да очакваме предвид ценовият му клас Xperia E3 да се захранва от двуядрен процесор, Sony-то има CPU с 4 физически ядра. Това е Qualcomm MSM8926  Snapdragon 400 с архитектура Cortex-A7.

 

 Коментари за Четириядрен смартфон Xperia E3 на Сони е на пазара

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм