LG ще представи нова серия смартфони - H series


 

 G3 ще бъде най-новият смартфон на големите компании в индустрията, който получава ъпдейт към Android 5.0. Тази новина бе съобщена наскоро в медиите и несъмнено успя да предизвика интереса на потребителите по целия свят. Сега става ясно, че се подготвя премиерата на продукти от напълно нова гама, дело на същата компания. От направените специални тестове за издържливост пък се разкриват подробности и детайли, свързани с техническите характеристики на това устройство. Важен за отбелязване е и друг факт, който несъмнено има значение за клиентите на пазара. LG H series е само европейската версия на смартфона, който съвсем скоро ще стане достъпен за потребителите. Всъщност събитието, което се чака толкова дълго, ще се случи официално в началото на следващата 2015-та година.

 Този продукт ще работи с платформата Андроид 5.0, което ще го направи поредният смартфон от категорията на устройствата, ползващи тази операционна система. Дисплеят ще е с прекрасна разделителна способност – нещо, на което със сигурност държат хиляди потребители. За съжаление обаче още липсват по-конкретни сведения относно камерата, батериите и другите компоненти на устройството. Когато те станат известни, със сигурност потребителите ще научат за тях от медиите в нета. Към средния ценови клас ще спада този продукт, така че много хора ще могат да си го позволят. Сега ни остава да проследим развитието и на още една тенденция на пазара. Тя е свързана с факта колко други устройства ще получат бранда „Н. От корейския производител вече регистрираха високи продажби през настоящата година и по всичко личи, че това ще стане и в следващата.

 

Смартфони LGКоментари за LG ще представи нова серия смартфони - H series

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм