Как работи и функционира смартфон от проекта Ara


 

 Смартфоните Ara със сигурност имат необходимия потенциал да се превърнат в следващата голяма революция в индустрията. Също така устройствата няма начин да не променят представите ни относно функциите на всички мобилни джаджи. Oт Phonebloks вече публикуваха видео клип, който има за цел да покаже на потребителите как изглеждат смартфоните и как работят. Компанията също така ни информира, че в средата на януари ще се проведе втората Project ARA Module Developers Conferencе, на която ще станат ясни повече детайли в техническо отношение. Несъмнено ни очаква интересен продукт, който веднага би следвало да грабне вниманието на потребителите. Именно тогава от Google ще демонстрират работата на смартфон от тази серия нагледно, така че да получим по-пълна и ясна представа за функциите на устройствата.

 

Smartphone-Ara

 

 От Тошиба също така вече са произвели специални процесори, които да се грижат за захранването на устройствата. Партньорските отношения на Гугъл с много от производителите продължават и сега съвместните усилия на двете компании са дали отличен резултат. От гиганта Гугъл вече постигнаха огромен процес през последните няколко месеца, превръщайки идеята си в реалност. През следващата година се очаква смартфоните да са достъпни за всички потребители, като едва тогава ще стане ясно доколко те ще оправдаят очакванията и дали ще се впишат добре на пазара с останалите конкуренти. За съжаление на този етап липсва повече информация относно работата на устройството, освен кратките видео клипове, които се разпространяват в мрежата. Със сигурност обаче това е устройство, което няма да бъде като много от останалите, ето защо очакванията към него са високи.

 

Smartphone-Ara-2Коментари за Как работи и функционира смартфон от проекта Ara

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм