Кои са смартфоните с най-добри камери през 2014 година


 

 В наши дни ползите и употребата на смартфоните от страна на хилядите потребители по света е нещо неизбежно. Те напълно ефикасно успяха да заменят редица технологии като часовници и дори фотоапарати. Поради тази причина едва ли някой днес е в състояние да си представи деня без наличието на смартфон. Камерите на тези устройства са сред компонентите, на които потребителите държат в най-голяма степен. С тях е възможна направата на снимки и видео клипове – любимото занимание на голям брой хора. Наскоро излезе информация, свързана с това кои са смартфоните с най-надеждни камери. Освен че камерата позволява снимката или клипът да бъдат с много високо качество, и двете могат лесно да се споделят с други хора, независимо дали на близко или далечно разстояние. Това само по себе си е напълно достатъчно за всички да имат основателни претенции към камерата винаги, когато прибягват до покупката на смартфон.

Има и фактори, които говорят в негативен аспект за смартфоните. Например при много модели се наблюдава лесна чупливост. Ето защо въпреки наличието на перфектната камера, светкавица и афтофокус, след изпускането им или неволното им потапяне във вода те веднага престават да функционират. Една от авторитетните медии предостави на потребителите информация, свързана с моделите с най-добри камери. HTC Desire Eye е един от най-качествените телефони изобщо, включително и по отношение на камерата. С този модел се правят изключително надеждни селфита, а днес това е любимото хоби на хора на различна възраст. Предната и задна камери при този модел са от 13 мегапиксела, което е повече от достатъчно за направата на висококачествени и изчистени изображения. Вторите телефони към категорията устройства с най-добри камери са тези, с които се правят снимки на открити пространства. Правенето на снимки навън винаги е свързано с рискове. Например може внезапно да завали дъжд или пък без да искаме, за изтървем устройството в пясъка. Ето защо водоустойчивите и противоударни телефони са отличното решение в този случай. За щастие на потребителите на пазара има такъв модел и той е Galaxy S5 Active. И двете камери на телефона дават възможност за перфектната изчистеност на изображението.

 

samsung-galaxy-s5-active

 

Телефоните с най-добри функции за камерата – това е третата категория. Galaxy S5 Active е отлично решение в този случай. Продуктът на Самсунг може да се похвали с притежаването на бързо автоматично фокусиране и на функция, известна под името Selective focus. Тя дава възможност на потребителите да фокусират различни и специфични области от обекта, като същевременно режимът се размазва. Благодарение на HDR режима пък се придават значително по-реалистични тонове на кожата. Всичко това е от съществено значение за онези от потребителите, които се занимават с фотография на професионално или на любителско ниво. Към четвъртата категория спадат онези телефони, които по принцип се характеризират с отлични камери. Макар че те са много, несъмнено на първо място изпъкват Phone 6 Plus. Тези телефони имат монтиран в камерата сензор, който се нарича Focus Pixels. Фокусирането с него се извършва значително по-бързо, а цветовете изпъкват без никакви проблеми. Оптическият стабилизатор пък води до премахване на ефекта на размазване.

 Коментари за Кои са смартфоните с най-добри камери през 2014 година

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм