Най-безумните приложения за Андроид


02 октомври 2014 09:20,

В наши дни всички смартфони са незаменими помощници на потребителите по целия свят в ежедневието. Практически сега едва ли има нещо, което тези устройства да не са в състояние да правят. Благодарение на многобройните функции, които устройствата са способни да изпълняват, е много трудно на голяма част от хората да си представят живота без тях. Инсталирането на Android OS обаче все още не означава, че устройството върши перфектна работа. Нещо повече, без инсталацията на най-фрапиращите приложения, смартфонът е по-скоро безполезен за хората. Вече са известни най-добрите приложения, ето защо е добре за всички потребители да се запознаят по-подробно с тях. По този начин ще могат да си ги инсталират на смартфоните при желание от тяхна страна и последните да се превърнат в едни наистина странни и донякъде атрактивни устройства. Първата от тях е Tap That, което лишава смартфона от това да е самотен.

Името на второто най-добро приложение за смартфони е Lick the Icicle, което със сигурност е много известно в световен мащаб. В случай че потребителите имат домашен любимец, не е препоръчително да му дават смартфона, защото той почти сигурно ще оближе екрана. С това приложение неговите създатели се опитват да ни кажат, че в известна степен и ние, хората, приличаме много на животните. Приложението представлява ледена висулка, която трябва да се ближе до пълно разтопяване. Третото приложение е известно като Аз съм богат или още I am rich. То се предлага от магазина на Епъл и може да бъде закупено само от онези потребители, които разполагат със сумата от 1000 долара. Всъщност приложението не е чак толкова полезно за клиентите. Единственото, което прави, е да показва на екрана голям скъпоценен камък в червен цвят. Много хора по всяка вероятност се чудят дали тогава това приложение се купува. Всъщност осем души са го направили преди от компанията да го изтеглят от магазина си. Сега въпросното приложение е безплатно за Андроид.Beer Free е още едно модерно приложение, което в наши дни се смята за подходящо за всички смартфони. То обаче е меко казано странно.

Едва ли някой иска да се преструва, че пие бира при положение, че такава може да се вземе по всяко време от хладилника вкъщи. Pimple Popper е друго атрактивно приложение, смятано за едно от най-подходящите за смартфона. То е подходящо за всички онези потребители, които постоянно са предупреждавани да не си чешат пъпките, защото ще им останат белези. Въпреки че такова приложение със сигурност не привлича хората, за много от тях очевидно е интересно. В противен случай то не би било създадено. Благодарение на това приложение е възможно да се чешат пъпките, които излизат на смартфона. Sleep Sheep и Fake Windows 8 са последните две подходящи приложения. Първото предлага възможността да се броят овце с гледане, като функцията броене ще се извършва от устройството. Второто пък дава възможност на хората да си представят, че смартфонът им работи с Уиндоус 8. Основният въпрос обаче е защо някой изобщо ще иска да го прави.

 

http://smartphones.bg/prilojeniyaКоментари за Най-безумните приложения за Андроид

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм