Какви са новите характеристики на iPhone 6 и iPhone 6 plus


25 септември 2014 10:56

 

 Най-накрая дочакахме момента, когато от компанията Apple ще отговорят подобаващо на изработените от другите компании смартфони с Android OS.Тя вече реализира премиерата на два от новите си продукта, които определено са от висок клас. От технологичния гигант са се постарали да направят доста подобрения при двата смартфона, които да ги превърнат в най-добрите до момента. iPhone 6 и iPhone 6 plus са едни от най-важните устройства в цялостната история на компанията и е въпрос единствено на време да видим дали и двата продукта няма да станат най-популярните смартфони на пазара. Предвид неизчерпаемите възможности на Епъл и доказаното качество на продуктите, едва ли някой се съмнява в успеха на смартфоните. Достатъчно е просто да се разгледат отделните компоненти на устройствата, за да се види ясно и отчетливо настъпването на редица важни подобрения. Дисплеите са едновременно най-тънките и големи модели, които компанията е създала досега. При айфон 6 ще има диагонал от 4.7 инча, както и новото поколение дисплеи Retina.

5.5 инча пък ще е големината на дисплея на втория модел, където също се наблюдават голям брой промени и подобрения. Това е първият смартфон в историята на гиганта, който осигурява разделителна способност Full HD резолюция при 401ppi. 6.9 и 7.1 е съответната дебелина на двата модела, като по този показател те отново оправдават в пълна степен очакванията и критериите за качеството на потребителите. По отношение на процесорите, от компанията по традиция винаги залагат на по-бърза архитектура в сравнение с предишните си модели айфони. Новия т A8 чип на компанията захранва и двете устройства, а архитектурата е произведена с усъвършенствана 20-нанометрова технология и разполага с внушителните 2 милиарда транзистора. Благодарение на този ключов компонент, устройствата лесно и без никакви проблеми ще осигуряват до 25 процента по-висока скорост за работа и 50 процента по-висока графична производителност в сравнение с по-старите модели. Третият съществен компонент е камерата, която е от огромно значение за потребителите. Всички те непрекъснато правят снимки и заснемат клипове, ето защо се нуждаят от камера с отлична резолюция. Освен това камерата винаги е била обект на сериозно внимание при производството на всички смартфони на компанията.

 В задната си част и двете устройства разполагат с камери 8 мегапиксела, които са допълнени от True Tone светкавици. Сред другите важни и значими подобрения е това на софтуерите. И двете устройства работят под управлението на новата мобилна платформа на компанията, която се нарича iOS 8. От кухнята на Епъл изтече информация, според която тази версия ще може да се тегли и от онези потребители, които притежават по-стари устройства. Това ще стане от 17 септември, така в най-скоро време всички ще имат уникалната възможност да се докоснат до най-новите иновации на компанията. Специално е оптимизирана и операционната система, за да се възползва по най-добър начин от новия процесор на Apple. Също така обаче оптимизацията има за цел да подобри изцяло изживяванията на потребителите. Батерията също е със супер качество и ще може да работи без проблеми до 12 часа. За слушане на музика пък батерията ще работи до 80 часа – един наистина впечатляващ срок.

http://smartphones.bg/smartfoni-apple

 Коментари за Какви са новите характеристики на iPhone 6 и iPhone 6 plus

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм