LG 3 - нов смартфон с извит дисплей от LG излиза до края на годината


25 септември 2014 10:34

Едва ли някой се съмнява във възможностите на компанията LG, която в наши дни е една от водещите в сферата на производство на смартфони. Сега от кухнята изтече информация, че до края на настоящата 2014-та година те ще зарадват всички свои почитатели с нов смартфон, който ще разполага с извит дисплей. Това определено е атрактивен продукт, който веднага би следвало да грабне вниманието на потребителите. Като цяло всички смартфони на компанията се посрещат с добри отзиви по целия свят, ето защо сега едва ли има основания да се смята, че и поредното предложение няма да предизвика желания ефект. Името на продукта всъщност е LG 3 и по своята същност е много интересен. Ето защо още с излизането си на пазара се очаква той да предизвика истинска сензация не само сред родните потребители, но също така и в целия свят. И макар че по всяка вероятност първоначално продуктът няма да е достъпен навсякъде, с течение на времето това ще се промени.

Интересният смартфон GFlex е с извит дисплей – това е първото нещо, което веднага прави силно впечатление. Всъщност изработката на продукта е поредното убедително доказателство за използваните от компанията иновативни похвати и технологии в сектора на смартфоните. Огромният потенциал и възможности на специалистите на LG им позволяват не само непрекъснато да създават качествени продукти, но също така и самите те да отговарят на всички критерии за качество и изисквания на потребителите. От корейския консорциум преди време пуснаха и телевизори с подобни форми и фактори. Към настоящия момент се разработва второ поколение на това устройство, което носи името GFlex 2. За този продукт засега се знае, че ще разполага с още по-малък дисплей от този на GFlex, който е с размери 6 инча. За сметка на това обаче продуктът ще гарантира доста по-висок процент разделителна способност в сравнение с първия. Очакванията са резолюцията, която ще бъде предоставена на потребителите, да е с размери 2560х1440 пиксела по подобие на новия флагман на корейския потребител, който се нарича LG 3. GFlex 2 е продуктът, чиято премиера се очаква до края на тази година с огромно нетърпение от потребителите в цял свят.

Засега обаче липсват други данни по отношение на техническите характеристики. Решението за изработването на продукта с извит дисплей е всъщност много интересно, ето защо сега ни остава с нетърпение да очакваме какво още са ни подготвили от кухнята на корейската компания. Тъй като без никакво съмнение подобни панели са огромно предимство, със сигурност в скоро време още много продукти ще имат такива. До момента обаче единствената компания, представила на пазара продукт с извит дисплей, е Самсунг. Засега е много рано да се правят каквито и да било прогнози по отношение развитието на тази ниша, но на пръв поглед тя изглежда атрактивна и много интересна. Що се отнася специално до новия смартфон на LG, той няма как да не се приеме с позитивна нагласа от потребителите. Компанията от доста време е доказала своите способности, така че днес се радва на доверието на много клиенти и пазари.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-lgКоментари за LG 3 - нов смартфон с извит дисплей от LG излиза до края на годината

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм