Следващият телефон от серията Nexus може да се появи на Хелоуин.


Android феновете могат да получат голяма награда по време на предстоящия Хелоуин. Следващият Нексъс телефон на Google може да пристигне през октомври, без специално внимание. Той може да се казва Nexus X, вместо очакваното Nexus 6, за да се избегнат проблеми със запазени марки.

Потенциалните проблеми може да са със семейството на Филип Дик, който е автор на „Do Androids dream of Electric Sheep”. Източници съобщават, че Google са склонни да зарежат логичния етикет на Nexus 6, за да се избегнат проблеми. Предишните два Nexus телефона от 2012 и 2013, бяха именувани респективно Nexus 4 и Nexus 5. Числата кореспондират за размера на техните дисплеи. Nexus 6 обаче, ако бъде наречен така, ще има име подобно на това от книгата на Дик – Nexus-6.

Източници са казали пред Phonearena, че Google планира да направи спокойна премиера, без много шум. Следващият Nexus най-вероятно ще се появи на пазара, подобно на миналогодишната 5-ца. Телефонът сигурно ще се появи около Хелоуин, без бляскави и официални събития около него. Докато няма ценова информация за този модел, то Nexus 5 от миналата година, струваше 349 долара. Това го правеше един от най-изгодните телефони, без да трябва да се обвържете с договор.

Предстоящият Nexus се очаква да бъде направен от Моторола. Той ще е с 5,9-инчов дисплей и 2к резолюция (2560 на 1440 пиксела.) Освен това се очаква, Nexus X да получи четири ядрен 2,7-гигахерцов Qualcomm Snapdragon 805 процес, както и задна камера с 13 мегапиксела разделителна способност.Коментари за Следващият телефон от серията Nexus може да се появи на Хелоуин.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм