Два нови смартфони от Kyocera


Компанията Kyocera представи два нови смартфона– Kyocera Hydro и Kyocera Rise. Параметрите и на двата телефона са идентични, но като цяло имат интересни функции сами по себе си.

 

 Kyocera Hydro е изработен с водо и прахоустойчив корпус, който е способен да издържи под вода половин час на 1м дълбочина. Неговите габарити ще са 115x62x12,8 милиметра, и ще тежи 120 грама.

 

 

                                                  Kyocera-Hydro

 

 

 Kyocera Rise няма да има способностите на гореописаният смартфон, но ще притежава механична плъзгаща се QWERTY – клавиатура, която го прави много удобен за писане на текст. Неговите габарити ще са 113x60, 5x14, 3 мм и ще тежи 157 грама.

 

 

 

                                          Kyocera-Rise

 


 

 И двата смартофа са изградени с Qualcomm MSM8655 чип сет, които се състои от процесор с тактова честота от 1GHz и графичен ускорител Adreno 205. Екраните на смартфоните ще бъдат 3.5 инчови с резолюция 480х320 пиксела. Ще притежават и 3,2 MP камера с LED светкавица, акселометър и цифров компас. Kyocera Hydro и Rise ще поддържат Bluetooth 2.1 и Wi-Fi 802.11b/g/n, изходи Micro USB, стандартен 3,5 мм аудио изход и слот за MicroSD карти. Батериите също ще са еднакви и ще бъдат с капацитет от 1500 mAh, а операционната система ще е Android 4.0 Ice Cream Sandwich .

 

 

 

 

GSM Новини

16.05.2012 г.Коментари за Два нови смартфони от Kyocera

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм