Ето функцията на iPhone 6, която най-много искаме да видим


iPhone 6  може да се появи по лавиците на магазините след по-малко от месец, а вече всеки един желаещ да го закупи си има списък с желани функции, които да има в телефона. Някои искат по-голям екран, докато другите искат по-хубава камера. Но въпреки всичко, всички фенове очакват с нетърпение почти неразрушимия сапфирен дисплей, за който много се изговори.

Според проучване на uSell.com обхващащото 1 000 собственици на телефони в САЩ, то 45,5 процента от тях искат въпросния сапфирен екран, 10,7 процента иска новите фитнес и здравни опции, а 19,2 процента желаят да видят новата инфрачервена камера. В топ 5 влизат триизмерната функционалност на изображенията с 9,5 процента и съвместимост с други устройства у дома за 7,7 процента от проучените.

Анкетата обхвана и някои от сегашни функции на iPhone, които те искат да видят подобрени. Почти 40 процента водят с това, че трябва батерията да бъде по-добра, 19 процента искат по-голям екран, което е шокиращо и изненадващо малък процент.

За радост на тези iPhone фенове, доста от нещата, които те искат да видят, са на път да се сбъднат в новия iPhone 6. Устройството се очаква да се появи в две разновидности – 4,7 и 5,5 инча. Освен това вече знаем за наличието на супер силните стъкла от кристал, Заем и за HealthKit и HomeKit, които се подготвят за дебюта си. Те ще задоволят нуждите на хората, за фитнес тренировки и съвместимост с технологиите у дома. Освен това видяхме и редица патенти, които потвърждават наличието на нова камера за iPhone.

Все пак, нямам официално потвърждение от Apple, за това кое точно ще се включи в телефона и кое не. Най-вероятно скоро това ще се промени, тъй като най-очаквания телефон за тази година ще се появи на 9 септември.Коментари за Ето функцията на iPhone 6, която най-много искаме да видим

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм