Samsung ни обеща два нови iPhone 6 убиеца


Samsung получи доста стабилен финансов удар, заради бавните ръстове на мобилния пазар. Компанията обаче е готова да се завърне в целия си блясък. Според източници, производителят на Galaxy линията на телефоните планира да представи два телефона от висок клас, за да се противопостави на iPhone 6, телефонът, с който Apple се готвят за големите пачки.

Ким Хюн-Чуун споменава две те устройства по време на обаждане по отношение на печалбите на компанията. Макар и той да не бе много описателен по отношение на детайлите. Той отбеляза, че едното устройство ще разполага с голям дисплей, докато другото ще се наеме с въвеждането на нови материали. Второто устройство може да е спряганото за поява, Galaxy Alpha – 4,8 инчово устройство, което се смята, че ще захвърли пластмасата, от която се правят Галакси. Той ще разполага със елегантен и много здрав метален корпус.

По-голямото устройство може да е Galaxy Note 4, потенциално продължение на успешния фаблет на Samsung . Спряганите специфики на Note 4 са 5,7-инчов дисплей с резолюция от 2560 на 1440 пиксела и може би извит корпус.

Според Wall Street Journal, печалбите на корейската компания са спаднали от 7,77 трилиона на 6,25 трилиона за миналата година. Това е 19,6% спад в печалбите им, а причината, която самите те определят е, че са прекалили с плануваните продажби на телефоните си. Новият им флагман Samsung Galaxy S5 се представи долу-горе добре, но изглежда компанията не е продала толкова бройки, колкото е очаквала.

Със два нови iPhone телефона, които очакваме към края на годината са голямо напрежение за Samsung. Сега те трябва да се завърнат с гръм и трясък и да използват празниците, за да продадат повече телефони и да се върнат на върха.Коментари за Samsung ни обеща два нови iPhone 6 убиеца

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм