iOS 8 Beta 4 разкрива приложението Tips и нов контролен център


Четвъртата бета версия на Apple iOS 8 сега е в ръцете на разработчиците. Те ще имат възможност да разгледат няколко нововъведения, които феновете на Apple ще могат да видят през есента. Освен няколко промени по интерфейса, в новата версия има промени по контролния център и по приложението за съобщения. В тази 4-та бета се представя и ново приложение.
Това ново приложение се казва Tips и беше подсказано на WWDC 2014 преди да направи своя дебют на iOS 8 Beta 34. Типс ще е приложение по подразбиране в iOS 8. То ще учи потребителите на операционната система, как да правят различни неща като бърз отговор на известията, изпращане на гласови съобщения или активиране на Сири без да се докосва нито един бутон.

Освен различните естетични обновления, Apple се е отърват и от черните бордери на всяка една икона в контролния център. Това придава на целия dashboard доста по-минималистично излъчване. Отметките на Safari си имат нова обновена икона, която в момента показва извити страници, вместо плоските такива. Менюто за настройки разполага с нов раздел Дисплей и Яркост, който позволява промяната на яркостта на дисплея, размера на текста и неговата дебелина.

Apple са приготвили е немалко дребни, но полезни промени по функционалността. Когато използвате приложенията за Поща, Контакти или Календар, ще можете да придавате различни функция на плъзванията наляво и надясно. Spotlight Search е обновен, като вече ви е позволено да премахвате Voice Memo и резултати от Bing Web при всяко едно търсене. Откъм функциите на SMS, може да конфигурирате различни периоди на изтичане за текст, звук или видео съобщения. Освен това, ще можете да виждате текста, който записвате в реално време, когато използвате text-to-type.

iOS 8 ще пристигне на всички iPhone, iPad и iPod Touch през тази есен. Разработчиците тепърва ще обявят точна дата за премиерата, но няма да се учудим, ако тя съвпадне с тази на iPhone 6.Коментари за iOS 8 Beta 4 разкрива приложението Tips и нов контролен център

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм