Извит Samsung Galaxy Note 4, ще се конкурира с iPhone 6


9 юли 2014 12:15


Обсъждания Samsung Galaxy Note 4 най-вероятно ще направи своя дебют с извит AMOLED дисплей, когато неговата премиера се случи по-късно през тази година. Фаблетът се очаква да бъде представен по време на IFA конференцията в Берлин през месец Септември. Това прави появата на този телефон близка по време с премиерата на iPhone 6, който тази година ще е с по-голям дисплей от обикновено.  
Според The Korean Times, които цитират анонимен източник от ръководството на компания партнираща на Samsung, извитата версия на Note 4 ще е едно перфектно устройство, но ще е предназначено само за продажба в определени и подбрани страни. Ще има и друга версия, която ще е с плосък екран, за останалата част от желаещите да закупят телефона.
От предишни изтичания на информация, се говореше за възможността Galaxy Note 4 да разполага с 5,7-инчов дисплей с резолюция от 2560 на 1440 пиксела. Ако телефонът идва в две версии, както най-вероятно ще се случи, то плоският екран в едната версия ще е по-добър от този на извитата версия, който е се сдобие с Full HD 1920 на 1080 пиксела резолюция.
Под „капака“ на Note 4 със сигурност ще има много мощен хардуер, който да предостави „зверски“ характеристики. Очакваме да видим новия четири-ядрен процесор на Qualcomm, Snapdragon 805 и 16 мегапиксела задна камера. За съжаление, макар и датата на потенциалната премиера да наближава, ние все още не разполагаме с повече информация по отношение на характеристиките. Очакваме да се появят слухове или вътрешна информация по отношение на нови функционалности и как точно ще изглежда новото мобилното устройство.
Samsung определено не са новаци в представянето на телефони с извит дисплей. Те придобиха опит с премиерата на Galaxy Round, който се появи през миналата година. Той разполагаше с извит 1080p дисплей произведен по AMOLED технологията, като при него извивката е по-посока вертикална ос на телефона.  

 

/smartfoni-samsung/samsung-galaxy-round
 

LG също предложиха извит телефон, който бе наречен LG G Flex, той разполагаше с по-малка резолюция от 720p, но пък за сметка на това имаше дисплей извит по хоризонталната ос, който издържаше на доста голям натиск без да се счупи. Това бе предимството му пред Samsung Round. Без проблем можем да го натиснем докато не стане от извит, плосък и после той може да си възвърне формата, без да има нито една нанесена щета върху него.

 Коментари за Извит Samsung Galaxy Note 4, ще се конкурира с iPhone 6

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм