Android 5.0 може да дебютира на пазара по-късно този месец


 Google неспирно се подготвя за премиерата на следващата версия на своята мобилна платформа, Android OS. Най-вероятно това ще се случи на Google I/O конференцията за разработчици по-късно през месеца. Очакваното наименование се спряга да бъде именно Android 5.0. В него най-вероятно ще видим няколко по-големи подобрения, тъй като Google запазва големите си промени винаги са главните обновления на операционната система.  
Спекулациите относно Android 5.0 произхождат от Google Now скрийншот,  който компанията наскоро пусна насам натам в Twitter. Снимката бързо стана нещо дискутирано из медиите. Tweeter поста бе с цел да се покаже новият изгледа на програмата за световното първенство и възможността за проследяване на резултатите. Часът в снимката е 5 след обед. Времето може да изглежда на някои като някакъв знак, но за Гугъл тези неща не са тривиални.

 

 

 

Ето от къде идва това тълкувание. Обикновено официалните снимки от Android са публикувани с час в тях, който отговаря на версията на операционната система, която се представя. Снимките на операционната система Android 4.4 KitKat имаха час от 4:40, докато снимките от 4.3 Jellybean бяха означени с времето 4:30. Google I/O е доста близко до нас, гигантите от Google може би използват точно този скрийншoт на Google Now, за да подксажат, какво ще ни представят на конференцията тогава.  
Ако Google наистина представи Android 5.0 на Google I/O, то е почти сигурно, че ще видим и премиерата на някое от Nexus устройствата на компанията, което ще е оборудвано с тази версия. Това е обикновения план за действие на Google. Остава да видим дали някое от сегашните устройства с Android от серията Nexus и от сериите на другите производители ще получи ъпдейта, или тази версия на операционната система ще е предназначена само за нови смартфони и таблети.
Със сигурност ще следим какво се случва на предстоящата Google I/O конференция по-късно през юни. Ще ви представим най-важните новини, а защо не и някое ново устройство.Коментари за Android 5.0 може да дебютира на пазара по-късно този месец

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм