Смартфон от Facebook


 След близо двугодишно чакане Facebook ще зарадва потребителите си със собствен модел смартфон. Новият телефон се очаква да се появи през есента на тази година. Той ще бъде с Android OS и ще получи всички функции, които са присъщи на социалната мрежа.

 

  С разработката на Facebook – смартфона се е заела една от водещите компания в производството на мобилни технологии HTC. Трябва да си припомним, че тайванският производител има опит в тези неща. В близкото минало HTC разработваше подобен проект за Google, но в последствие от Google сключиха договор със Samsung, и както можеше да се очаква от HTC преминаха в противниковия лагер.

 

 Може да се предположи, че от Facebook очакват значителни приходи от марковия си смартфон (само да припомним, че почитателите на социалната мрежа са 800 милиона), от която не малка част използват мобилните си телефони за сърфиране в социалната мрежа.

 

 

 

14.05.20012 г.Коментари за Смартфон от Facebook

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм