SwiftKey:Най-добрата Android клавиатура стана безплатна


19 юни 2014 15:15

Apple най-накрая ще ни позволи да си избираме каква клавиатура да ползваме на iPhone, но това ще стане чак през есента. Android телефоните притежават това качество от години. Ако не сте опитвали нищо друго освен заводската клавиатура, то имате още една причина да направите този експеримент. SwiftKey, която е сред топ 5 на всички платени приложения в Google Play струваше 3.99 долара. От този момент нататък тя е безплатна.
Освен, че нищо не трябва да плащаме, Swiftkey има и нов последен ъпдейт, който доставя много безплатни и много платени теми, с които да персонализираме вида на нашата клавиатура, така както решим за добре. Ако вече сте платили за програмата Swiftkey, разработчиците ще ви компенсират с 10 платени теми безплатно.

 

SwiftKey-1

 

 Ъпдейтът е с големина от 26,07 мегабайта и се тегли бързо, инсталацията става автоматично. В него има заредени 15 готови теми. Ако отидете в специално пригодения за целта магазин за теми, ще намерите още 33 дизайна в различен стил. От шарени и плоски в стил iOS 7 до по-семпли и изпъкнали.
От доста време използваме Swiftkey като избор номер едно за въвеждане на текст в телефона си, клавиатурата стои по подразбиране за всички съобщения, имейли, и като цяло за всичките ни нужди в Интернет. Изпробвахме темата Satin Purple. Харесваме приликите с плоското подреждане при iOS7, а и цветовата гама е избрана страхотно. Още по-доставящи удоволствие е възможност да разделиш клавиатурата през средата и всяка част да отиде от двете страни да дисплея. Това позволява по-лесно писане при устройства, които разполага с огромен дисплей, за пример може да посочим Samsung Galaxy Note 10.1, на който трудно се пише дори с две ръце.
Може да се възползвате и от възможността за отделен ред с числата, за да не трябва да сменяте постоянно от букви към символи и обратно. SwiftKey съобщават, че са подобрили и работата на енджина за предполагане, който сега ще прави по-добри и точни автоматични корекции и по-точно писане, чрез плъзгане по бутоните. По време на нашите тестове, открихме, че системата наистина е много точна. SwiftKey автоматично и вярно разпознава низовете “thkjg” и “hkrrendkjd” ги превръща в “thing” и “horrendous” респективно.

 

SwiftKey-2

 

Единственото, което изисква малко повече до настройка е,че по подразбиране при използване на разделената клавиатура, тя може да препречва някои неща на екрана ви. При откачване на панелите, вие ще можете да я нагласите, така, че тя да не покрива нещо важно на екрана ви.
Определено, като оставим горното на страна, а дори и да не го оставяме, SwiftKey е най-добрата алтернатива на стоковата клавиатура на Android  и определено си заслужава да я изтеглите. Още повече щом е безплатна.

 Коментари за SwiftKey:Най-добрата Android клавиатура стана безплатна

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм