Доклад твърди, че 4,7-инчовият iPhone 6 пристига през Август, а 5,5 - инчовият през Септември


13 май 2014 19:35

 

 Напоследък  доста се спекулира по отношение на датата на излизане на iPhone 6. Първо и двата модела щяха да излизат през Септември, после пък по-големият модел щеше да се забави. Изглежда вторият вариант е по-вероятен. Тайвански информационни източници на докладваха, че предполагаемият 4,7-инчов модел на Apple iPhone, може да насели рафтовете по магазините през месец  Август тази година. Един месец преди традиционния месец Септември, когато компанията обикновено пуска телефоните си.
По информация на новия доклад, по-големият телефон с размер от 5,5 инча ще се появи в гореспоменатия месец Септември.

 

iPhone-6-concept-new

 

Следвайки предишните слухове и спекулации, които прочетохме и чухме напоследък, който винаги гласяха, че продукцията на по-големия iPhone 6 ще бъде забавена, защото този телефон сякаш е прокълнат, като постоянно разбираме за нови и нови проблеми в производството му. Най-нашумелите неприятности са с батерията на устройството. Друг проблем, който видяхме е голямата себестойност на апарата поради неговото сапфирено стъкло. Изглежда, ако вярваме на новата информация, Apple са стабилизирали нещата възможно най-бързо и няма да се наложи да чакаме много след появата на по-малкия телефон, за да видим втория модел.
Може би си мислите, че напоследък се изговори много за този телефон – прекалено много. Това може би е така, може би не е, но със сигурност знаем едно. Премиерата се приближава все повече и повече, остават само няколко месеца. Тепърва ще започне изливането на различна информация – коя вярна, коя не. Все още се очаква телефона да съдържа в себе си бързия A8 процесор и стъклото от кристал. Може би дори iPhone 6 ще бъде пуснат рамо до рамо с новата 8 версия на операционната система iOS. Не е изненада, че най-вероятно iPhone 6 ще бъде представен заедно с Touch ID сензора, който за първи път видяхме в iPhone 5s. По-късно през тази година, може да видим същия този сензор и в iPad Air и Mini.
2014, може да бъде една голяма година що се отнася до iPhone и като цяло до компанията Apple.  Те постигнаха доста голям напредък при лаптопите си, намалиха техните цени и готвят представянето на по-иновативни модели. Топ телефоните към момента са Samsung Galaxy S5 и HTC One M8. Те успяха да уловят в себе си истинския дух на операционната система Android. Apple имат нужда от точно тези два телефона, за да се конкурират както трябва и да успеят да запазят челните си позиции.Коментари за Доклад твърди, че 4,7-инчовият iPhone 6 пристига през Август, а 5,5 - инчовият през Септември

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм