Amazon ще направи дебют на своя 3D смартфон през Юни


24 април 2014 19:00

 

Първо видяхме таблета Fire, после видяхме и Fire TV, а сега изглежда, че компанията Amazon иска да ви предостави радостта да ползвате съдържанието (и магазина) и на дисплея на телефона ви. Един от най-големите онлайн магазини е на път да обяви излизането на първия си смартфон. Най-вероятно покупката ще се прави директно през сайта им.  


 Източници на Wall Street Journal съобщиха, че въпросното устройство ще разполага с 3D екран, за който няма да има нужда от специални очила. Тук едва ли става на въпрос за нещо нескопосано, като провала на HTC EVO 3D, а може би, ще видим един иновативен подход, който ще направи изображенията да изглеждат холограмни. Технология ,която ще следи ретината ни и 4-камери, които сочат към лицето ни ще бъдат впрегнати заедно, за да предоставят невероятната функционалност на нас обикновените потребители.
Демота на телефона на AMAZON бяха показани на конференциите в Сан Франциско и Сиатъл, които лека полека приближават устройството до пазара на мобилни телефони. Ако успеем да видим дебюта на телефона в края на Септември, то това значи, че iPhone 6 ще си има още един пряк конкурент, който да застраши успешните му продажби. Все пак не сме сигурни и дали това ще е точното време, в което ще видим телефона на Apple, а са само догадки.

 

Amazon-3D-smartphone
 

Таблетите на Амазон успяха да постигнат последователност, особено що се отнася до използването им в семейна среда. Това е така, защото именно те имат голяма нужда от продукт, който могат да контролират посредством софтуер, за да нямат децата досег до неща, който не трябва да видят. Освен това имаме и свободен достъп до безплатно съдържание за Prime членовете. Сега остава да видим дали компанията ще може да се съревновава рамо да рамо с конкурентите Samsung, Apple и HTC.  
Освен за предоставянето на 3D картинa, това им изобретение ще помогне на филмите и ТВ предаванията в Amazon Prime да се отличат от всичко останало, което се предлага в момента на пазара. По-важното е, че ако ефектът от 3D смартфона е достатъчно реалистичен както те обещават, то ще можем да се насладим на едно приятно и интерактивно пазаруване в интернет от телефона си. ComScore предвиждат 30 процента от покупките направени по коледните празници да бъдат през мобилно устройство.Коментари за Amazon ще направи дебют на своя 3D смартфон през Юни

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм