Новия BlackBerry Ontario щe е четириядрен смартфон от висок клас


10 февруари 2014 16:57

 

Нов модел смартфон на канадската компания BlackBerry  се появи  при Geekbench тестовете, което говори, че новия флагман на компанията скоро може да бъде представен на американската аудитория.  Наскоро Джон Чен заяви , че компанията му работи върху телефон от висок клас, предназначен за потребителите в Съединените Щати и сега, неговото включване в списъка с тестове, потвърждава, че такъв проект наистина е на лице. Името на новия смартфона на BlackBerry   ще бъде Ontario, като се очаква да  притежава четириядрен Snapdragon 800 процесор , на който работна честота ще е 2,15 GHz,  ще притежава 2 GB оперативна памет и ще работи под BlackBerry OS  версия 10.3.0.92.

 

BlackBerry-Ontario

 

Канадският гигант, който изпитва сериозни проблеми в момента, беше спасен от договор с Foxconn, които ще  произвеждат някои от новите модели на BlackBerry в следващите 5 години и да се надяваме, че с партньор като  Foxconn зад гърба си, може и да видим възраждането на BlackBerry. Техните производствени разходи след новото партньорство ще намалеят драстично и те ще могат да предложат доста изгодни телефони на различните пазари.
Едно от новите устройства, което се разработва, ще е без хардуерна клавиатура, въпреки думите на Чен, които гласяха, че BlackBerry ще се върнат към корените си и ще включват физическа QWERTY клавиатура  в новите си апарати, вместо виртуална такава. Модела „Jakarta“ е името на първия смартфон, който Foxconn ще изработва, като се очаква, той да излезе на пазара през Март  или Април в Индонезия, тъй като компанията иска да навлезе в развиващите нови пазари, които според тях имат голям потенциал.


QWERTY клавиатурите на  BlackBerry са един от техните символи, и канадците се надяват, че както в историята на фирмата, така и в нейното бъдеще, тези клавиатури ще окажат съществено значение за развитието на марката. Устройствата на BlackBerry бяха насочени главно към корпоративните и бизнес клиенти, където марката имаше най-голямо влияние преди няколко години и според проучванията, които са направили,  бизнесът предпочита да работи с клавиатури с физични бутони, вместо с виртуални такива. И ето, първият модел за САЩ от този тип ще се казва „Ontario”, който както посочихме по-рано беше забелязан в списък с бенчмарк тестове на телефони.Коментари за Новия BlackBerry Ontario щe е четириядрен смартфон от висок клас

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм