HTC ще получи музикална стрийминг услуга - Beats Audio купува MOG


 HTC усилено  работят  за да намерят начин да се откроят от конкуренцияси, и един от ключовите компоненти се оказа музиката. Те закупиха контролния пакет от акции на компанията Best Audio за да намалят разходите си. Според слуховете, които се носят  HTC ще пусне собствена музикална стрийминг услуга.

 

  Трябва ли да се разработва тази услуга, когато може просто да я придобият?  Според вътрешна информация технологичния им партньор от Best Audio е закупил MOG.

 

  MOG може да не са толкова известни като Spotify, но техният каталог може да се похвали с над 14 милиона заглавия , както и че имат сключени договори с всички големи музикални компании. Приложението им за Android и iOS е готово, а това за BlackBeery е на път. Поради съвместното си участие с HTC е под въпрос дали приложението им  Metro за Windows Mobile седи на дневен ред.

 

 Ако тази сделка наистина е направена, това би била голяма крачка за MOG . С над 500 000 потребители и приложение намиращо се на видно място на устройствата на HTC тази бройка много бързо ще нарастне.

 

 

Повече от : Geek.com

 


 Коментари за HTC ще получи музикална стрийминг услуга - Beats Audio купува MOG

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм