Последни данни за HTC M4 и HTC G2


04 февруари 2013 11:23

 

 HTC M4 и HTC G2 са кодовите имена на два нови смартфона от тайванската компания. Според данни, които се знаят от производителите, те се очакват да се появят през пролетта тази година. На 19 февруари се очаква да бъде официалното представяне на новия флагман на фирмата - НТС М7, а евентуално може да бъдат представени и тези два модела, които ще са от средния и ниския клас смартфони, но за това няма сигурна информация.

 

HTC M4 ще е смартфона от среден клас, ще работи под управлението на Android 4.1 Jelly Bean операционна система с вграден фирмен интерфейс Sense 5.0, двуядрен процесор на 1,2 GHz, 2GB операционна памет и 16 GB вградена за фаилове. Екрана на смартфона HTC M4 ще бъде 4,3 – инчов с HD резолюция, предната камера е 1,6 мегапикселова, а основната ще бъде 13 мегапикселова, която ще може да записва видео с HD качество. За батерията на смартфона се знае, че ще бъде с капацитет от 1700mAh .

 

 

htc m4 and htc g2 spec

 

 

HTC G2 ще е смартфон от по ниския ценови клас и ще работи под управлението на по-старата версия на Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), процесора ще е едноядрен с работна честота от 1GHz, оперативна памет 512 MB и 4GB вградената. Смартфона HTC G2 ще бъде оборудван и с 3,5 – инчов дисплей, основна камера, която ще е 5 мегапикселова и батерия с капацитет от 1400mAh.

 

Цените на двата нови смартфона на HTC за сега все още са неизвестни.Коментари за Последни данни за HTC M4 и HTC G2

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм