Телефони Prestigio онлайн магазин

89 лв.

с ДДС

74 лв. без ДДС

319 лв.

с ДДС

266 лв. без ДДС


Всички продукти от марката Prestigio ползват Гаранционното обслужване е от тип “Collect&Return”

Гаранционното обслужване е от тип “Collect&Return” и се осъществява само в оторизирани от Доставчика сервизни центрове. Това означава, че се покриват напьлно транспортните разходи за клиента в двете посоки - до и от сервиза - при признат гаранционен проблем. Условията за начина на транспортиране се получават на телефон 02 9631284 или 02 9889170.При констатиране на дефект причинен от клиента и непризнаване на гаранцията – сервиза издава констативен протокол с цени за негаранционен ремонт. В този случай клиента заплаща транспорта и диагностиката на изделието.
Когато подготвяте вашето устройство за сервиз, моля вижте в Интернет на адрес www.viewpoint.bg - „Как да изпратя устройството си за сервиз“ или спазвайте следното:
Необходими документи за предявяване на гаранционна претенция: задължително оригинална попълнена гаранционна карта за продукта, оригинал или копие на фактура (касова бележка) за продукта, кратко описание на дефекта и телефон за обратна връзка.
Ако желаете да изпратите устройството с куриер е необходимо продукта да бъде добре опакован - по възможност в оригиналната опаковка, а ако липсва такава в подходящ добре уплътнен кашон, за да се избегнат евентуални повреди при транспорта.
Всички устройства се изпращат чрез куриерска фирма Интерлогистика, телефон за заявка на куриер 0700 12 144, транспортните разходи са за сметка на фирма Асбис.
Ако желаете може да посетите сервиза на място в София, кв. Лозенец ,бул. Арсеналски  35А, ет.1Цена
89 лв.
319 лв.
Големина на дисплея
2.4 инча
5 инча
Гаранция
24 месеца
24 месеца
Вградена памет
16 GB
32 GB
Основна камера
0.3 MP
13 MP
Батерия
1400 mAh
4000 mAh
Модел от
2018 година
2018 година


Операционна система

Windows Phone OS

Android OS

Simbian OS

iOS

BlackBarry OS

Windows Mobile OS

Bada OS

Nokia Belle OS

MeeGo OS

Няма

Тип на дисплея

Капацитивен

Резистивен

Amoled

TFT

IPS

Две SIM карти

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм