Процедура - Онлайн кандидатстване

Основните стъпки в процеса на онлайн кредитиране са следните:

1.      Избирате стоката /стоките, която искате да закупите на изплащане и я /ги  добавяте в кошницата. Избирате начин за плащане „ Вземи на  изплащане", след което ще видите офертите на нашите партьори за различен период за кредитиране.

На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 150 лв.

2.      С помощта на специално разработен  Ти Би Ай Банк калкулатор, лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да изберете най-удобния за Вас вариант на погасяване. Системата автоматично изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита.

След като изберете план на изплащане, за да продължите напред, трябва да дадете своето съгласие за обработка на личните данни. За целта се запознайте с документа „ Искане декларация за потребителски кредит" и  маркирайте  полето за «Съгласие за обработка на лични данни». По този начин извършвате електронно изявление, че сте запознати и приемате условията.

3.      Попълвате форма със следните данни - име, ЕГН, тел. за връзка, и-мейл, адрес.

4.      Трябва да сте запознати и да приемете Общите условия за онлайн покупка.

5.      След потвърждаване на цялата информация по поръчката от Вас Смартфонс ООД изпраща всички въведени данни на Ти Би Ай Банк.

6.      Вие се информирате (чрез сайта), че в рамките на един час ( в работно време на Ти Би Ай Банк  от 8:00 до 21:00 ч. без прекъсване) искането Ви ще бъде разгледано и ще бъдете осведомен, от Смартфонс ООД за становището.

7.      Служител на Ти Би Ай Банк  ще се свърже с Вас на посочените  телефони и ще допълни необходимата информация в искането за финансиране.

8.      Смартфонс ООД ще Ви информира за становището по искания кредит.

9.      Инструкции - подписване и връщане на документи Ти Би Ай Банк от клиента към търговеца

a)      Клиентът се идентифицира с лична карта, като това задължително трябва да бъде титуляра по договора. 

б)      Клиентът предоставя на куриера копие на лична си карта от двете страни.  Собсвеноръчно вписва  „Вярно с оригинала!", датата и се подписва. 

в)      Куриерът дава за подпис на клиента: Искане-декларация за потребителски кредит, 2 екземпляра на Договор за потребителски кредит, 2 екземпляра на Застрахователен сертификат и Общи условия на засрахователното покритие - ако кредита е защитен  и фактура. 

 

 

 

 

 След като попълните и се положат подписи на всички обозначени места в горните документи, куриерът прави проверка  за пропуск или грешки. 

а)      За клиента остава: 

 

б)       Куриерът трябва да върне към Смартфонс ООД следния набор от документи: 

 

 

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм