HTC M7 може да стане първият смартфон с Nvidia Tegra 4 процесор


 

 В мрежата се появи информация за новия смартфон на HTC, с който тайванския производител планира да си върне лидерската позиция в пазара на смартфоните. Официалното име на смартфона ще бъде HTC M7 и се очаква да се появи на изложението MWC в Барселона през 2013 година.

 

 

  В по-старите слухове се твърдеше, че HTC M7 ще бъде оборудван с мощния четириядрен процесор Qualcomm APQ8064, но в последната информация, която се появи в интернет се твърди, че той ще притежава нов мощен четириядрен процесор, базиран на платформата Nvidia Tegra 4 с татктова честота от 2 GHz. Тази информация се очаква да се потвърди през януари месец следващата година на изложението CES, което също е в Барселона.

 

 

 За HTC M7 досега е известно,че ще работи с Android 4.2 операционна система, ще притежава 5 – инчов Full HD дисплей с резолюция от 1920x1080, 2 GB оперативна памет, 13 – мегапикселова камера и ще поддържа 4G мрежи.

 

 

 

Mistery HTC M7

 

 

 

 HTC M7 ще притежава и изцяло алуминиев корпус изпълнен по технологията Unibody и ще може да се зарежда безжично.

 

 

.

HTC M7 - First Look :Видео

Коментари за HTC M7 може да стане първият смартфон с Nvidia Tegra 4 процесор

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм