Ulefone Armor 3T - екстремен смартфон с истинска радиостанция


 

Това не е просто поредният здрав смартфон, а нещо много по-функционално и интересно. Но да не ви издаваме в аванс – и сами ще се убедите след малко. Първото доказателство се крие в окомплектовката с която Ulefone предлагат Armor 3T. Това е антена, но не за повишаване на 4G обхвата, а за да превърне смартфона в истинска радиостанция. Кабел за пренос на данни и зарядно, не е какво да е – а 9V/2A с поддръжка на Fast Charge 2.0 технология за бързо зареждане.

 

Общо 2 отвертки с които се отвинтват винтовете които крепят капаците за достъп до SIM картите и картата памет.  Цели 3 донгъла – преходник от USB Type-C към micro USB който ви позволява да свързвате жично устройства използващи старият стандарт; Type-C към вход за 3.5мм аудио жак, който ви дава възможност за свържете жично слушалки, защото по корпуса на Armor 3T такъв порт няма; а това е може би най-функционалният от трите който ви дава възможност да включите към телефона пълноразмерно USB.

 

 

Тук можете да включите флашка и директно да четете файловете от нея, да се свържете с мултимедиен проектор, с външна клавиатура или дори мишка. Най-важното е, че можете също така да споделяте от батерията на Armor 3T с други, нуждаещи се от енергия смартфони. Ще ви издадем в аванс – в този корпус има батерия с цели 10300mAh заряд. С това окомплектовката на Ulefone Armor 3T не се изчерпва.

 

 

Това е специална щипка, която ви позволява да закачите смартфона на колана или раницата си, за да я монтирате, трябва да развиете тези два винта. С тази стойка, можете да поставите смартфона стабилно на волана на автомобил, на мотоциклета си или на каквото и да е нестандартно работно място. Все пак Armor 3T е предназначен основно за професионална употреба и за хора с екстремен начин на живот. По тази причина имате и връзка за ръка. Замислете се, колко са смартфоните днес които могат да се похвалят с тези стабилни ушета по периферията. Ulefone Armor 3T е Dual SIM смартфон. Те се намират под този капак, който е херметично затворен с помощта на уплътнение и 4 винта. Всеки елемент в дизайна на смартфона е направен с една единствена цел – да го предпазва от външни влияния и да го превръща в неубиваем. Ръбовете са подсилени с гумиран поликарбон, а при поставяне по лице върху равна повърхност, дисплеят не се докосва до нея заради тези издатини в които които са поместени двата високоговорителя.

 Камерата върху гърба, също е защитена от подобен ръб.  Периферната част и контролните бутоните са метални, като последните са големи и релефни, тоест удобни за работа дори когато сме с дебели ръкавици. Освен стандартните курсор за звука и бутон за активация, впечатление ни прави, че ляво има един ограден в оранжево бутон с абревиатура PTT зад която се крие Push-to-talk или Press-to-transmit. Функцията е една и съща – натискайки го вие активирате приложението Zello което представлява онлайн радиостанция, която идеално допълва цифрово-аналоговата с която разполага смартфона. Как работи тя, ще ви покажем в отделно видео ревю.

 Ulefone Armor 3T не се плаши от студ и жега. Той може да работи без проблем при много ниска и висока температура.  Благодарение на IP69K/IP68  и MIL-STD-810G сертификатите си на устойчивост, телефонът не се плаши от  термошок, радиация, пясък, кал, прах, вибрации, плесен, контролирано падане от височина до 120см и дори ударна вълна при взрив.

 Дисплеят също е с най-високо ново на протекция – Corning Gorilla Glass 5 което го защитава от драскане и директен натиск. Въпреки, че дисплеят е от закалено стъкло, той е двойно защитен, защото идва със заводски протектор, плюс още един допълнителен който е включен в комплекта.

 

Ревю:digital.bg

 

Телефони и смартфони UlefoneКоментари за Ulefone Armor 3T - екстремен смартфон с истинска радиостанция

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм