BlackBerry PRESS - новия смартфон от китайския производител TLC


Физическата Qwеrty клавиатура винаги е била една от основните характеристики и емблема на смартфоните BlackBerry, но с преминаването към по-популярната платформа - Android и продаването на лиценза на друг производител, тази функция постепенно може би ще изчезне.

По време на техническото изложение - CES 2017 ще можем да видим, най-вероятно, последният от смартфоните с физическа клавиатура, който е под бранда на BlackBerry, защото той вече ще бъде изработен от китайската компания TCL.

Тази новина бе оповестена от президентът на китайската компания за Северна Америка Стив Цистули, който в Twitter потвърди, че става въпрос за нов модел, наречен BlackBerry PRESS. Това всъщност е смартфона с кодовото име Mercury. Освен физическата клавиатура, за него се знае доста малко – резолюцията на дисплея вероятно е 1080р и самата форма навярно няма да е квадратна.

Новия смартфон BlackBerry PRESS вероятно няма да се хареса на всички, дори ако сте сред малкото лоялни фенове на компанията. Но като модел, който вероятно ще има историческа стойност като последният официален телефон, разработен от BlackBerry.Коментари за BlackBerry PRESS - новия смартфон от китайския производител TLC

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм