Moto Camera - ново приложение, което ще подобри работата на камерата на смартфоните от серията Moto от 2016 г.


 Смартфоните на Motorola в серията Moto X имат най-накрая едни наистина добри камери, но за съжаление те се управляват от едно приложение, което е едно от най-ограничените във функционално отношение и прилича на такова приложение, което може да се намери в телефоните на масовите производители на мобилни устройства. Гиганта Lenovo е наясно, че в днешно време, качеството на снимките и на камерите, които се вграждат в смартфоните е от съществено значение. Именно недоволството на потребителите е способно да промени този недостатък на досегашните модели от серията и  точно преди да представи новите флагмански модел с логото на Moto в Play Store вече се появи обновеното приложение за контрол на камерата, което е съвместимо само с тазгодишните модели Moto, което означава, че засега ще е само за Moto G4 и за така наречения модел Moto G Plus 2016.

 

Moto_camera

 

Засега не е ясно дали по някое време приложението няма да стане достъпно и за миналогодишните телефоните на Motorola, но то най-сетне е снабдено с бутон за активиране на затвора, какъвто досега странно липсваше. В допълнение настройките на светкавицата, HDR и таймера са по-лесно достъпни, а интеграцията с Google Photos означава по-удобен бекъп в сървърите на Google. Включени са и много нови функционалности, като автоматично разпознаване на QR кодове и визитки и професионален режим за ръчен контрол на експозиция, ISO, баланс на бялото и други с интерфейс, който първо беше въведен от Nokia в серията Lumia преди години, а след това се появи и в серията Vibe на Lenovo, които купиха Motorola.

 

Може да свалите новото приложение тук: Moto Camera Коментари за Moto Camera - ново приложение, което ще подобри работата на камерата на смартфоните от серията Moto от 2016 г.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм