ASUS ще отложи представянето на Zenfone 3


 Както изглежда, компанията ASUS, ще поотложи представянето на новите си модели от серията си Zenfone 3, и то няма да бъде на 30 май. Това обяви изпълнителния директор на компанията, като заяви, че представянето ще бъде най вероятно през юни месец тази година. Новото поколение смартфони Zenfone, както може да се очаква ще са насочени основно към средния ценови клас за мобилни устройства, като се очаква да бъдат малко по-скъпи от предишното поколение от същата серия. Доколкото се знае за имената на новите модели, това ще са: Asus Zenfone 3, Asus Zenfone 3 Max и Asus Zenfone 3 Delux, като новите мобилни устройства ще бъда оборудвани основно с процесори на компаниите Qualcomm и MediaTek, като за сега може би ще спре да използва процесорите на Интел.

 

Asus_Zenfone-3_2016

 

За сега това е само непотвърдена информация, както и това, че смартфоните ще са с метален корпус, а според други слухове ще бъдат и със стъклен гръб.

 

Смартфони ASUS: цъкКоментари за ASUS ще отложи представянето на Zenfone 3

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм