Нови подробности около камерата на Asus ZenFone Zoom  
Хибридния смартфон Asus ZenFone Zoom, който е хибрид между смартфон и фотоапарат, бе анонсиран почти преди година, но все още не е ясно кога ще започнат продажбите му. Новия смартфон ще предлага система с 3х оптично увеличение и най-вероятно ще се появи съвсем скоро на пазара, тъй като Asus продължава да го презентира в онлайн пространството. Още един видео клип от компанията се фокусира върху камерата и показва част от новите технологии, които са намерили място в новото мобилно устройство. 

 

 

 Аsus ZenFone Zoom предлага 5.5 - инчов дисплей, 64-битов процесор Intel Atom, 4GB оперативна памет и 64 или 128GB вградена памет, която ще може да се увеличи, чрез microSD карта. Както може да се очаква, основното нещо в този смартфон е камерата, която ще разполага с оптичен механизъм с 10 лещи, хоризонтално разположена перископна система от Hoya, оптична стабилизация, специален сензор с повишена светлочувствителност, лазерен автофокус. 
 Коментари за Нови подробности около камерата на Asus ZenFone Zoom

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм