В Интернет се появи снимка на Xiaomi Mi 5


 

Тази нова снимка на китайския смартфон Xiaomi Mi 5 някои нови неща за мобилното устройство. До премиерата на Xiaomi Mi 5 все още има време, но междувременно подробностите за него, които изтичат в интернет пространството от различни източници, стават все по-многобройни. Поредното появило се в интернет изображение ни запознава по-отблизо с дизайна на телефона, макар че винаги трябва да имаме едно наум с подобни снимки. Както и сами можете да се уверите, показаното устройство се различава леко от показаното в предходното изображение и до известна степен прилича на телефон на Meizu. Забелязва се намалената рамка около дисплея, а четецът за пръстови отпечатъци е поставен в по-заоблен хардуерен бутон.

 

Xiaomi Mi 5

 

Отворите за високоговорителя и за микрофона са разположени в долната страна на корпуса и в компанията на порт, който прилича на USB Type-C такъв, чрез който устройствата могат да се зареждат по-бързо и прехвърлянето на информация е значително ускорено.

 Коментари за В Интернет се появи снимка на Xiaomi Mi 5

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм