Новите смартфони на Sony вече с първи изображения в интернет


 Една от често обсъжданите теми в Интернет напоследък е несъмнено премиерата на трите последни смартфони на настоящата компания. Освен че един от тях ще се представи на пазара като първото по рода си устройство с 4К дисплей, джаджите се характеризират с още много други отличителни черти. Пресконференцията на гиганта започва в немската столица Берлин, като на събитието би следвало да присъстват огромен брой хора и представители на други корпорации от целия свят. Нито един потребител по света няма как да остане безучастен пред това, което му се предлага. Тези телефони са на път да се превърнат в любими на хората, което е напълно нормално предвид неограничените възможности и ресурси на технологичната компания.

На първо време снимките ясно демонстрират как за отделните три корпуса на телефоните се планира използването на различен материал. Задните капаци на два от продуктите са матирани, докато при третия отново се залага на добре познатата ни вече стъклена версия. Входът за зареждане сега е изнесен отдолу и именно това е една от отличителните разлики в сравнение с предишните модели от серията. Аудио жакът с вътрешна защита от намокряне пък е в размер на три и половина мм и се намира в горната част. Активационният бутон и всички останали сега са изнесени вдясно, а в активационния дори има вграден сензор за разпознаване на пръстови отпечатъци. Снимките веднага се превърнаха в истински хит в мрежата, което е нормално предвид обзелото ни нетърпение.







Коментари за Новите смартфони на Sony вече с първи изображения в интернет

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм