iPhone 6S ще бъде представен през септември


 

Едва ли има нужда да се споменава кои са двата най-актуални към момента смартфони на компанията, създадена и ръководена дълго време от вече покойния Стив Джобс. За двете устройства в онлайн пространството непрекъснато се появяват различни данни, като сега последните са свързани с евентуалната дата на тяхното официално презентиране. Месец септември ще се окаже дебютен за джаджите, защото именно тогава компанията ще организират специално за представянето им събитие. Благодарение на отличните си характеристики двата смартфона имат всички шансове да се превърнат в любими устройства на много потребители. На първо място те се характеризират със здраво и надеждно покритие от алуминий, което ги предпазва от нараняване и трайни увреждания при падане или изпускане върху твърда повърхност.

Мощен А9 процесор е другото съществено подобрение в структурата на двата модела, което могат да очакват потребителите. Макар че има още много такива, и тези са напълно достатъчни да ни запознаят добре с телефоните и да засвидетелстват техните безспорни технически параметри и характеристики. На събитието за смартфоните компанията е подготвила още една изненада за своите фенове. Тя е свързана с презентацията на първия по рода си таблет в размер на 12.9 инча. Ето защо месец септември ще се окаже много вълнуващ и приятен, а до настъпването му остават по-малко от три седмици. Сега не ни остава нищо друго, освен да се въоръжим с още малко търпение и да дочакаме деня на организирания от компанията ивент за нейните нови джаджи.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-appleКоментари за iPhone 6S ще бъде представен през септември

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм