Sony Xperia C5 Ultra е на пазара от 14-ти август


 

 Преди броени дни се състоя официалното представяне на Sony Xperia C5 Ultra,  смартфон, който е дело на компания с доказани име и авторитет. За любителите на фотографията и в частност за почитателите на снимки от типа селфи, смартфонът предлага редица неограничени възможности. На цена от сравнително достъпните 390 евро, устройството ще бъде пуснато по пазарите на 14-ти август. Това означава, че много хора ще са в състояние да се сдобият с него непосредствено в разгара на летния сезон и по този начин ще си направят един чудесен и дълго запомнящ се подарък. Става дума за цената, която ще има незаключената версия на телефона. За нея е известен още фактът, че тя ще разполага с две на брой СИМ карти за потребителите.

 

Sony Xperia C5 Ultra е на пазара от 14-ти август

 Големият дисплей на телефона е в размер на 6 инча, което е добре дошло за потребителите. Много от тях редовно гледат през свободното си време снимки и клипове, а също така и филми на своите телефони. За да бъдат те обаче с необходимото високо качество, е необходимо наличието на достатъчно голям екран. Вградената памет на телефона достига до 16 гигабайта – още едно доказателство за неговите положителни качества. Две на брой пък са тринадесет мегапикселовите камери на смартфона, който не на последно по важност място е в състояние да се похвали и с водоустойчиво покритие. Макар че за него има още известни до момента характеристики, само тези стигат да бъде привлечено вниманието на хората по света.

 

http://smartphones.bg/telefoni/sonyКоментари за Sony Xperia C5 Ultra е на пазара от 14-ти август

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм